Webshop
Exclusief topSlijter
Aanbieding
Tsantali Retsina
Jaarwijn
Bier van de maand
Wijn van de maand
Malt van de maand
Rum van de maand
Na het plukken en persen van de druiven, wordt de geklaarde most in een tank gefermenteerd bij een gecontroleerde temperatuur van 18-20°C. Kleine hoeveelheden dennenhars worden toegevoegd aan de fermenterende most. De concentratie hars in de wijn is 1-2 o/oo (delen per duizend). Aan het einde van de fermentatie wordt de hars uit de wijn verwijderd.
€ 4.95
Bottle
Product Information
- Origin
- Greece
- Volume
- 75 CL
- Alc.Vol.
- 11% vol
- Type wine
- White
- Taste
- Overheerlijk met een droog en verfrissend gehemelte dat leidt tot een lijn-en-dennen
- Finish
- Zoute afdronk
- Pairing
- Ideaal voor gebakken vis (mul, sardines enz.), Griekse salade, gerechten rijk aan olijfolie, fetakaas, aan het spit geroosterd vlees ("gyros") en traditionele "tzatziki"
- Serve
- Licht gekoeld geserveerd (10-12°C).