Age check

We always ask for your age, in stores and also online. Are you 18 or older?

De Drie Dennen
Chaamseweg 6
5111 VM BAARLE NASSAU

Opening hours

Mon: gesloten / closed
Tue: 09.30 - 18.00
Wed: 09.30 - 18.00
Thu: 09.30 - 18.00
Fri: 09.30 - 19.00
Sat: 09.00 - 17.00
Sun: gesloten / closed

De Drie Dennen úw topSlijter 100% craftsmanship

Webshop

You are here:
De Drie Dennen
Wine
Exclusief topSlijter
Aanbieding

BELLUSSI Belcanto Rose Spumante brut

BELLUSSI Belcanto Rose Spumante brut
Bellussi is een toonaangevende specialist in sprankelende Prosecco's en andere Spumantes. Het bedrijf is gevestigd in Valdobbiadene , het centrum van de Prosecco-productie, in de regio Veneto. Prosecco wordt gemaakt van de gelijknamige druif, ook wel bekend onder de naam 'glera', die zich op de wijnhellingen van deze streek helemaal thuis voelt. Prosecco is verkrijgbaar in divere smaakstijlen, van strakdroog tot zacht zoet. In de geur vinden we aroma's van groene appel, peer, bloemen en honing. Prosecco's worden gemaakt volgens de Charmat-methode, die zich uitstekend leent voor een grootschalige productie.

Bellussi legt zich volledig toe op de productie van hoogwaardige kwaliteit, die toch heel betaalbaar is. Daarom kunnen hun wijnen bij vele gelegenheden geschonken worden. Een bijzondere plaats in het assortiment van Bellussi neemt de Belcanto Spumante Cuvée Rosé en de Cuvée Prestige Brut in.

De naam Bellussi houdt verband met de bijzondere snoeiwijze "bellussare" die van oudsher in deze streek wordt toegepast. De prosecco van Bellussi is trouwens een ideale basis voor allerlei cocktails, zoals de klassieke Bellini-cocktail. Het recept van deze cocktail is afkomstig uit de beroemde Harry's Bar in Venetië.
€ 12.39
Bottle
In shopping cart

Product Information

Origin
Italy
Volume
70 CL
Alc.Vol.
12% vol
Type wine
Sparkling
Type of taste Wine
Fresh & Dry
Taste
Harmonieus en fruitig droog van smaak met fijne zuren en een zijdezachte mousse.
Finish
Fijne zuren en een zijdezachte mousse.
Pairing
Aperitief, amuses, fingerfood met wit vlees en/of vis, olijven, risotto, zalmcarpaccio, zeevruchten, suhi, charcuterie.
Serve
8 - 10 °C
Post a review