Webshop
Exclusief topSlijter
Aanbieding
Ninkasi Whisky Chardonnay
Jaarwijn
Bier van de maand
Wijn van de maand
Malt van de maand
Rum van de maand
Chardonnay
De Ninkasi Single Malt Whisky Chardonnay is de eerste permanente single malt van de distilleerderij. Het is het resultaat van een blend van whisky gerijpt op nieuwe Franse eikenhouten vaten, ex-Chardonnay vaten en ex-Viognier vaten. Allemaal zorgvuldig geselecteerd. Het gemoute gerst van Ninkasi bier wordt gebruikt om de Single Malt te produceren
De Ninkasi Single Malt Whisky Chardonnay is de eerste permanente single malt van de distilleerderij. Het is het resultaat van een blend van whisky gerijpt op nieuwe Franse eikenhouten vaten, ex-Chardonnay vaten en ex-Viognier vaten. Allemaal zorgvuldig geselecteerd. Het gemoute gerst van Ninkasi bier wordt gebruikt om de Single Malt te produceren
Ninkasi Whisky: gebrouwen, gedistilleerd en gerijpt in Franse stijl.
De Single Malts van Ninkasi weerspiegelen niet alleen maar de brouwervaring welke ze hebben. Ze omarmen de geschiedenis als betrokken brouwer, waarbij gebruikt wordt gemaakt van regionale knowhow en de kwaliteit van lokale hulpbronnen. Het water dat wordt gebruikt uit de granietbergen van de Beaujolais staat bekend om zijn zuiverheid en zachtheid. Daarnaast wordt er gedistilleerd in twee Charentais-type koperen ketels, welke speciaal zijn aangepast om whisky in te distilleren.
De Single Malts van Ninkasi weerspiegelen niet alleen maar de brouwervaring welke ze hebben. Ze omarmen de geschiedenis als betrokken brouwer, waarbij gebruikt wordt gemaakt van regionale knowhow en de kwaliteit van lokale hulpbronnen. Het water dat wordt gebruikt uit de granietbergen van de Beaujolais staat bekend om zijn zuiverheid en zachtheid. Daarnaast wordt er gedistilleerd in twee Charentais-type koperen ketels, welke speciaal zijn aangepast om whisky in te distilleren.
€ 43.76
Packaging
Stock amount: 3
Product Information
- Origin
- France
- Volume
- 70 CL
- Alc.Vol.
- 46% vol
- Taste
- Boterachtig, gebak en tonen van perzik en abrikoos. Daarna zoete kruiden zoals vanille en tonkaboon met een licht zoutgehalte.
- Finish
- Boterachtig, gebak en tonen van perzik en abrikoos. Daarna zoete kruiden zoals vanille en tonkaboon met een licht zoutgehalte.