Webshop
Exclusief topSlijter
Aanbieding
Sinzero Chardonnay
Jaarwijn
Bier van de maand
Wijn van de maand
Malt van de maand
Rum van de maand
Deze Sinzero Chardonnay is gemaakt met druiven geoogst uit de wijngaarden in Chili uitt de Maipo vallei. In het glas heeft de witte Sinzero Chardonnay alcoholvrij een frisse lichte strogele kleur met in de neus de typische chardonnay tonen zoals perzik en een vleugje groen appel. In de mond heeft het fruitige smaken en een verrassend evenwichtige zuurgraad. De Sinzero Chardonnay is een uitstekende begeleider van schol, schar, kabeljauw, zeevruchten of bij een frisse salade. De ideale serveer temperatuur is 8-10 ° C en eenmaal geopend dient u de wijn koel te bewaren en te consumeren in 2 dagen.
De Sinzero Chardonnay is een lekkere alcoholvrije wijn. Een bewuste - en met slechts 20 kcal per 100 ml - ook een verantwoorde keuze. Wij hebben vele alacohol vrije wijnen geprobeerd en eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de meesten wat ons betreft (nog) niet het predicaat Wijn mogen verdienen. De Sinzero wijnen behoren tot het beste wat momenteel verkrijgbaar onder de alcohol vrije wijnen en wordt gemaakt volgens een unieke procedé de SSC technologie (Spinning Cone Column) waarbij geen smaak-of geurverlies plaats vindt.
De druiven worden gefermenteerd en gerijpt volgens de traditionele wijnbereidings methode. Tijdens deze traditionele 'vinificatie' worden de druiven heel voorzichtig gekneusd en vindt een normale vergisting en rijping plaats. Er wordt dus echte wijn gemaakt en de wijn wordt vlak voor het bottelen pas gedealcoholiseerd. Het fraaiste procedé om te de-alcoholiseren is volgens het zogenaamde SSC technologie (Spinning Cone Column). Het is ook wel het duurste proces maar SSC geeft geen geen aroma- of smaakverlies. Via een ingenieus (natuurkundig) systeem worden de aroma's, de alcohol en het vocht gescheiden waarna de aroma's weer worden toegevoegd aan het vocht.
De druiven worden gefermenteerd en gerijpt volgens de traditionele wijnbereidings methode. Tijdens deze traditionele 'vinificatie' worden de druiven heel voorzichtig gekneusd en vindt een normale vergisting en rijping plaats. Er wordt dus echte wijn gemaakt en de wijn wordt vlak voor het bottelen pas gedealcoholiseerd. Het fraaiste procedé om te de-alcoholiseren is volgens het zogenaamde SSC technologie (Spinning Cone Column). Het is ook wel het duurste proces maar SSC geeft geen geen aroma- of smaakverlies. Via een ingenieus (natuurkundig) systeem worden de aroma's, de alcohol en het vocht gescheiden waarna de aroma's weer worden toegevoegd aan het vocht.
€ 7.33
Bottle
Product Information
- Origin
- Chili
- Volume
- 75 CL
- Alc.Vol.
- 0.5% vol
- Type wine
- White
- Type of taste Wine
- Fresh & Dry