Age check

We always ask for your age, in stores and also online. Are you 18 or older?

De Drie Dennen
Chaamseweg 6
5111 VM BAARLE NASSAU

Opening hours

Mon: gesloten / closed
Tue: 09.30 - 18.00
Wed: 09.30 - 18.00
Thu: 09.30 - 18.00
Fri: 09.30 - 19.00
Sat: 09.00 - 17.00
Sun: gesloten / closed

De Drie Dennen úw topSlijter 100% craftsmanship

Fine Taste Good Living

PB (Peanut Butter) en Jameson Cocktail

De laatste jaren is het steeds populairder geworden om de smaken van pindakaas en whiskey te combineren… en wij weten wel waarom! Probeer dit overheerlijke feest en proef het zelf.
Voeg er ijs aan toe… wat een genot!!

Jameson Irish Whiskey Cocktail - uw topSlijter - mixtip folder

Ingrediënten

  • 35 ml Jameson Original
  • 50 ml koffie
  • 15 ml melk
  • 25 ml Demara-Suikersiroop
  • 1 eetlepel pindakaas
  • IJsklontjes
  • Optioneel: 1 klein handje geroosterde pinda’s


Bereiding
: Doe alle ingrediënten in een blender met een handje ijs en blend tot het glad is. Serveer in een gekoeld whiskyglas zonder ijs. Schuim de melk op (koud opschuimen) en giet bij het glas in. Garneer met een paar verkruimelde, geroosterde pinda’s bovenop (optioneel).

Als je extra veel lekkere trek hebt, kan je de demerara-siroop vervangen met een schep van je favoriete ijs!

Indruk maken op je vrienden? Dan is dit het drankje. Geniet verantwoord met Jameson Irish Whiskey.

« Back