Webshop
Exclusief topSlijter
Aanbieding
Hierbas Mari Mayans Ibiza
Jaarwijn
Bier van de maand
Wijn van de maand
Malt van de maand
Rum van de maand
ierbas Ibicencas is simpel gezegd Ibiza in je glas! Al meer dan 200 jaar wordt Hierbas gemaakt en iedere familie heeft zijn eigen recept dat men graag geheim wil houden. Een van de bekendste families is Mari Mayans, zij bestaan al sinds 1880. Hierbas (uitspraak: Jerbas) is een 100% natuurlijk product, het bevat in totaal 18 verschillende ingrediënten waaronder wilde kruiden (o.a. rozemarijn en mint), zaden en fruit (o.a. sinaasappelschil en blad van citroen). Enkele van deze ingrediënten komen alleen voor op Ibiza.
Op Ibiza is er geen bar, club of restaurant wat geen Hierbas schenkt. Het maakt niet uit waar je bent, of je nu aan het lunchen bent op het strand, een sunset pakt op een mooie spot, uit gaat in een van de clubs, of gezellig thuis op je terras, het wordt overal en altijd gedronken. Er is een duidelijke verbinding met het hart van het eiland en het hart van de lokale bevolking. Hierbas Ibicencas is niet alleen een heerlijke likeur maar staat ook voor traditie, leef en laat leven. Hierbas is the spirit of Ibiza!
Op Ibiza is er geen bar, club of restaurant wat geen Hierbas schenkt. Het maakt niet uit waar je bent, of je nu aan het lunchen bent op het strand, een sunset pakt op een mooie spot, uit gaat in een van de clubs, of gezellig thuis op je terras, het wordt overal en altijd gedronken. Er is een duidelijke verbinding met het hart van het eiland en het hart van de lokale bevolking. Hierbas Ibicencas is niet alleen een heerlijke likeur maar staat ook voor traditie, leef en laat leven. Hierbas is the spirit of Ibiza!
Hierbas Ibicencas van Mari Mayans is gemaakt van 18 verschillende ingrediënten, hoofdzakelijk wilde kruiden (o.a. rozemarijn en mint, tijm), zaden en fruit (o.a. sinaasappelschil en blad van citroen). Enkele van deze ingrediënten komen alleen voor op Ibiza. De kruiden komen van diverse velden, verspreid over het eiland en worden met de hand geselecteerd. De basis van Hierbas is een distillaat van anijszaad waaraan suiker wordt toegevoegd voor de alcohol. De kruiden worden separaat geëxtraheerd en daarna geblend met het anijsdistillaat. Met deze bereidingswijze garanderen ze de kwaliteit van het product. De kleur van Hierbas komt van de sinaasappelschil. De blend heeft 6 weken nodig om op de juiste kwaliteit en smaak te komen. Daarna wordt deze gebotteld.
€ 19,00
Fles
Etiketinformatie
- Land van Herkomst
- Spanje
- Inhoud
- 70 CL
- Alcoholpercentage
- 26% vol
- Soort likeur
- Kruidenlikeur
- Wijn-spijs
- Hierbas wordt gedronken na de maaltijd in een cognac glas met of zonder ijs of als chupito (shot) in de clubs/bars.
Reviews
Schrijf een reviewEr zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product